Technische dienstverlening

Uw vastgoed in de gewenste conditie

Met Breijer houdt u uw gebouw in de gewenste conditie, voldoet u aan wet- en regelgeving én kunt u dure storingen aan installaties en systemen voorkomen. Uit de vormen van technische dienstverlening die wij aanbieden kunt u de vorm kiezen die het beste bij u past. Van een meerjarenonderhoudsplan voor dertig jaar tot een snelle oplossing voor een kapotte verwarming. U kiest de samenwerkingsvorm die u wilt.

Bouw en renovatie

Breijer heeft een unieke expertise in het opwaarderen, renoveren of verbouwen van woningen, bedrijfsgebouwen, monumenten en ander vastgoed. Met een moderniseringsslag maken we utilitaire panden of wooncomplexen weer jarenlang aantrekkelijk voor de markt of de woningcorporatie. En we verhogen de exploitatiewaarde van monumentale gebouwen door deze duurzaam en comfortabel te maken. In de woningsector dragen we met onze renovatieprojecten bij aan betere stadswijken. 

Eén projectorganisatie en eigen BIM-afdeling

Breijer is in staat alle technische diensten te integreren waardoor er nog maar één projectorganisatie nodig is. Een uniek aspect aan samenwerken met Breijer is dat wij, als relatief kleine speler, een eigen BIM-afdeling hebben. Met dit 3D-samenwerkingsmodel integreren we alle informatie voor alle relevante disciplines. 

Verbinding van diensten

Breijer biedt u Preventief onderhoud, Correctief onderhoud, Planmatig onderhoud en Bouwkundig onderhoud op alle gebieden: zowel bouwkundig als installatietechnisch. Met technisch vastgoedbeheer maakt u de professionele verbinding tussen al deze diensten en draagt u de technische zorg over uw vastgoedportefeuille met een gerust hart over aan Breijer.

VGO-gecertificeerd

Breijer is aangesloten bij de brancheorganisatie OnderhoudNL en in het bezit van het certificaat VGO-keur.