Correctief onderhoud

Breijer - Expertise - Correctief Onderhoud

Storingen verhelpen

Is de airco stuk, de verwarming koud of spoelt de wc niet meer door? Bij een storing wilt u dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Zo voorkomt u dat werkzaamheden langer stilvallen dan strikt noodzakelijk is en blijft de veiligheid gegarandeerd. Breijer verzorgt snelle en deskundige reparaties bij storingen, vervangt onderdelen en herstelt schade aan gebouwen. Dat doen we overdag, maar ook buiten kantoortijden.

Melding, opvolging, terugrapportage

Wanneer u met ons een onderhoudscontract aangaat, kunt u uw storing 24/7 melden bij onze servicedienst. Telefonisch of via het webportaal. De servicedesk zorgt voor een snelle opvolging van de melding. Alle raderen gaan draaien om u zo snel mogelijk weer op het gewenste comfortniveau te brengen. De planner stuurt de monteur op pad, er volgt een snelle en vakkundige reparatie. Dankzij onze analysetool kunnen we u adviseren over de beste aanpak van uw onderhoud.

Gebouwbeheersysteem

Bij gebouwen die beschikken over een gebouwbeheersysteem (GBS) kan een storingsmelding direct bij Breijer binnenkomen. Of bij de dienstdoende monteur als het om een melding buiten kantoortijden gaat. Afhankelijk van het type GBS en de soort storing kan de monteur het defect herstellen in het centrale systeem of op locatie.

Onze diensten

  • Bouwkundig onderhoud
  • Onderhoud aan elektrotechnische installaties
  • Onderhoud aan werktuigbouwkundige installaties
  • Onderhoud aan instrumentatie, ICT en gebouwbeheersystemen

VGO-gecertificeerd

Breijer is aangesloten bij de brancheorganisatie OnderhoudNL en in het bezit van het certificaat VGO-keur.