Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud

Inzicht in onderhoud en kosten

Met planmatig onderhoud van uw gebouwen en installaties zorgt u ervoor dat deze goed functioneren en veilig blijven voor de gebruikers. Zo voorkomt u haperingen en oponthoud in de bedrijfsprocessen. Een gedetailleerde onderhoudsplanning, voor de korte en de lange termijn, voorkomt eveneens financiële verrassingen. Een meerjarige onderhoudsplanning geeft duidelijk inzicht in wat er wanneer moet gebeuren en met welke kosten u rekening moet houden.

Meer Jaren Onderhoud Plan

Breijer ondersteunt u graag bij het planmatig onderhoud. Dat doen wij op basis van een  Meer Jaren Onderhoud Plan (MJOP). Is dat er nog niet? Dan is de eerste stap het doen van een conditiemeting om de staat van gebouwen en installaties vast te stellen. Op basis daarvan stellen we een MJOP voor uw organisatie op. Hiermee gaan we vervolgens met u om de tafel om het onderhoud voor het komende jaar te bespreken. Onze contractmanagers adviseren u daarbij vanuit hun grondige praktijkkennis van installaties en specifieke omgevingsfactoren.

Advies en maatwerk

Een MJOP is doorgaans gebaseerd op gemiddelde termijnen en frequenties van onderhoud en vervanging. Maar omgevingsfactoren en gebruik zijn van grote invloed op de (gewenste) performance van de installaties. Zo is uitval van een verwarming in een gymzaal minder kritisch dan in een ziekenhuis. Onderhoud en vervanging kunnen bijvoorbeeld ook plaatsvinden op basis van prestaties en storingen. Onze contractmanagers nemen hun praktische kennis en ervaring mee en kunnen u gericht adviseren over het planmatig onderhoud. Het doel is om planmatig onderhoud op maat te bieden, afgestemd op uw wensen en op uw specifieke situatie. Zo brengen we uw onderhoudsstrategie in lijn met uw bedrijfsstrategie. En we nemen indien gewenst de verantwoordelijkheid voor optimale prestaties van uw installaties van u over.

Onze diensten

  • Bouwkundig onderhoud
  • Onderhoud aan elektrotechnische installaties
  • Onderhoud aan werktuigbouwkundige installaties
  • Onderhoud aan instrumentatie, ICT en gebouwbeheersystemen
  • Meer Jaren Onderhoud Plannen

VGO-gecertificeerd

Breijer is aangesloten bij de brancheorganisatie OnderhoudNL en in het bezit van het certificaat VGO-keur.