Technische specialisatie

Technische specialisatie

EEN PROFESSIONELE PARTNER VOOR ALLE SOORTEN TECHNISCHE DIENSTVERLENING

Optimale prestaties van uw gebouw en installaties

Breijer heeft al decennialang een reputatie hoog te houden op het gebied van technisch onderhoud en technische specialisaties. Wanneer u uw vastgoed in de gewenste conditie wilt houden doet u een beroep op het professionele schilderwerk en gevelonderhoud van Breijer Schilders. Of heeft u nieuw glas nodig of is er glas kapot? Breijer helpt u graag en is gespecialiseerd in het snel en vakkundig herstellen van glasschade. Ook het vervangen en het aanbrengen van alle soorten glas in zowel renovatie als nieuwbouwprojecten behoort tot ons specialisme. Daarnaast leveren we als groothandel alle glassoorten op maat.

Loodgieterswerk als specialisme

Wij bieden u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen, water-, gas- en afvoersystemen, installeren HR-ketels en complete cv-installaties en vernieuwen sanitair. Een apart specialisme is het aanpassen van complete drinkwaterinstallaties om zo het gevaar van legionellabesmetting te voorkomen. Dankzij onze 24-uursservice staan wij letterlijk dag en nacht voor u klaar!

Verwarming en ventilatie

Bij een comfortabel woon- of werkomgeving hoort een uitgekiend klimaat. Breijer zorgt voor installatie en onderhoud van cv-installaties, stookketels, boilers, drukverhogingsapparatuur en luchtbevochtigings- en koelinstallaties. Goede ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is specialist in het installeren, renoveren, optimaliseren en onderhouden van mechanische ventilatiesystemen in woningen en kleinere kantoren.

Dakonderhoud

Een goed dak beschermt ons tegen wind, regen, zon, kou en warmte. Bovendien is het dak essentieel voor de conditie van het gebouw. Maar een dak heeft ook te lijden van weersinvloeden, vervuiling met takken en bladeren of beschadiging door betreding. Goed onderhoud is daarom van groot belang. Onze dakspecialisten onderhouden uw platte of hellende dak en verhelpen lekkages of defecten. Snel én vakkundig.