Dakonderhoud

Breijer - Expertise - Dakonderhoud

Breijer Dakonderhoud

Het spreekt voor zich dat een dak uw vastgoed en diens gebruikers bescherming biedt. Niemand die er erg in heeft, het is er gewoon…. Tot dat er een moment komt dat het lekt.

Breijer weet dat als geen ander. Al meer dan 30 jaar bieden we met onze specifiek opgeleide dakdekkers, 24 uursservice. Dagelijks verhelpen we daklekkages en beperken we volgschade of erger disfunctionaliteit van een verdieping of een gebouw.  

Voorkomen is beter dan genezen

Beter is het om dakreparaties te voorkomen. Door regelmatige monitoring van de dakconditie en daarop te anticiperen, zijn we de ellende veelvuldig voor. Ook preventieve maatregelen als het reinigen van het dak en voorkomen van verstoppingen bij afvoeren borgt overlast door lekkage.

Slimme kostenbesparende interfunctionele aanpak

Elke gebouw of woning eigenaar vind het vervelend om kosten te maken voor onderhoud van het dak en dakornamenten. Je komt er immers niet vaak, niemand die iets ziet en het is nog gevaarlijk ook. Daarbij komt dat wetgeving er voor zorgt dat er allerhande dak veiligheidsmaatregelen getroffen moeten worden om überhaupt op daken onderhoud te kunnen plegen.  Breijer begrijpt dat en heeft ingezien dat het zich onderscheidt door ontwikkeling van een slimme kostenbesparende onderhoudsaanpak.

Doordat we de kennis en de vaardigheden van onze dakdekkers hebben verbreed stellen we ons in staat om niet alleen de periodieke dakreiniging uit te voeren. Ook de keuring en het onderhoud van de dakveiligheidsmiddelen, de (kooij)ladders, de PBM’s, de reiniging van de goten en of de condensor van de airco, het onderhoud van de bliksemafleidersinstallatie en de dakventilatoren kunnen wij in één arbeidsgang uitvoeren.  Door deze interfunctionele aanpak wordt het dak van uw object nog maar één keer per jaar bezocht voor alle onderhoudsdisciplines. Het bespaart u op de onderhoudskosten, u heeft minder overlast en u wordt ontzorgd met betrekking tot het gegeven dat uw dak professioneel wordt onderhouden.

Complete dakrapportage

Doordat onze dakdekkers, tijdens het onderhoud worden ondersteund door een digitale onderhoudsapplicatie, verzorgen we direct een conditiemeting van het dak conform de NEN-2767. Deze conditie-informatie evenals de bewijslast van het onderhoud van de overige aanwezige gebouw,- installatiedelen is relevant voor uw vastgoedbeheer, uw meerjarige onderhoudsprognose (MJOP) en mogelijk bij verzekeringskwesties.

Alles onder één dak voor op het dak

Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak met een integrale onderhoudsrapportage ? Weet u niet wat er allemaal op uw dak(en) onderhouden dient te worden of in welke conditie de daken verkeren, dan raden wij u aan om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een quick scan en een voorstel. Desgewenst nemen wij kosteloos de dakgarantie van uw huidige dak onderhoudsleverancier over. Wij informeren u graag hierover.

Onze diensten

  • Advies over dakisolatie en bedekkingen
  • Aanleggen van daken
  • Reinigen en onderhouden van daken
  • Interfunctionele dak onderhoudsconcept t.b.v. alle dak gerelateerde bouwdelen
  • Opstellen meerjaren onderhoudsplannen
  • 24/7 reparatie service