Onderwijs

Breijer - Omgevingen - Onderwijs

STEEDS SLIMMER ONDERWIJS

Onderwijs van de toekomst

Het onderwijs verandert radicaal. De opkomst van digitale leermiddelen verandert de rol van docenten en het traditionele klaslokaal maakt plaats voor praktijkruimten, leerhuizen en plekken buiten het gebouw. Het ‘flipped classroom’-concept met veel video is een succes. Leerlingen en studenten werken in projectteams samen, en ontwikkelen zich steeds meer op basis van hun eigen capaciteiten en belangstelling.

Digitaal onderwijs

Ook het Internet of Things zal een rol gaan spelen in het onderwijs. Bijvoorbeeld doordat leerlingen en studenten digitaal extra informatie en uitleg krijgen over objecten in de fysieke werkelijkheid. Visuele hulpmiddelen rollen uit de 3D printer en robots nemen delen van het lesprogramma over. Smart buildings stellen real time temperatuur, lichtsterkte, luchtzuiverheid, bewegwijzering en aangeboden services bij. Leren kan voor een deel thuis, digitaal en interactief. Zowel in de huidige situatie als in de toekomst zijn, vanuit het perspectief van facilitaire dienstverlening, veiligheid, gezondheid en bestendigheid van het vastgoed belangrijk.

Bestendig vastgoed

U wilt de juiste keuzes maken voor de functionaliteit en waardevastheid van uw onderwijsgebouwen. Breijer geeft u de inzichten die daarvoor nodig zijn. Onze professionals adviseren u over flexibiliteit van de installaties, de energiehuishouding, het onderhoud en het alternatieve gebruik van uw vastgoed.

Nieuwbouw of renovatie onderwijsgebouw

Breijer heeft in de afgelopen 70 jaar een unieke expertise opgebouwd in het opwaarderen, renoveren, verbouwen en nieuw bouwen van gebouwen. We hebben bijna alle specialismen op het gebied van bouw, installatietechniek en afbouw in eigen huis, waardoor wij in staat zijn om complete projecten op efficiënte wijze te realiseren. Onze mensen zijn het gewend om te werken in gebouwen die in gebruik zijn en rekening te houden met de belangen van docenten en leerlingen. We maken strakke planningen en komen die ook na. Wij zijn bovendien uiterst ervaren in het projectmatig, en contractmatig, onderhouden en beheren van panden, zowel op bouwkundig, elektrotechnisch als werktuigbouwkundig gebied.