Publieke en Openbare Ruimten

Breijer - Omgevingen - Publieke en openbare ruimten

EEN VEILIGE EN SCHONE PUBLIEKE RUIMTE

Facilitaire diensten voor de openbare ruimte

Aantrekkelijke en publieke en openbare ruimten creëer je door een combinatie van gedegen onderhoud, optimale veiligheid en een schone uitstraling. Op plekken waar veel mensen samenkomen, zoals treinstations, luchthavens, bedrijventerreinen, overheidsgebouwen, winkelcentra en bepaalde evenementenlocaties, heb je dus bepaalde randvoorwaarden nodig. Bijvoorbeeld schoon, veilig en goed werkende installaties.

Integrated services voor publieke ruimten

Een ononderbroken bedrijfsvoering is extra belangrijk in een omgeving waar grote groepen bezoekers komen. En dat is nu net een van onze kerncompetenties. Slimme combinatie van taken, zowel van schoonmaak en beveiliging van onze zusterbedrijven als onze eigen diensten op het gebied van technische dienstverlening en technische specialisaties, verhoogt de efficiency en het minimaliseert het aantal verstoringen van uw bedrijfsprocessen.

Ongestoord onderhoud

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Breijer zijn toegevoegde waarde te laten leveren op onderdelen van integrale services. Bijvoorbeeld met het technisch beheer en het onderhoud van gebouwen en installaties hebben wij jarenlange ervaring. Renovaties van uw vastgoed moeten, net als de onderhoudswerkzaamheden, professioneel en in korte tijd uitgevoerd worden. Uw bezoekers moeten hier immers zo weinig mogelijk last van hebben.