Retail

Breijer - Omgevingen - Retail

FACILITAIRE OPLOSSINGEN VOOR WINKEL EN SUPERMARKT

Werk aan de winkel

Er zijn weinig andere sectoren waar zo veel innovatie plaatsvindt, als in de retail sector. Zowel on- als offline veranderen concepten in rap tempo. De klant is meer dan ooit koning. Dus het centraal stellen van de klant wordt nog belangrijker. Kritische consumenten gaan af op reviews en doen actief mee op discussieforums. Vóórdat de winkel bezocht wordt. Aankopen via internet nemen in rap tempo toe, maar de fysieke omgeving blijft belangrijk. Winkels en supermarkten worden ontmoetings- en belevingsomgevingen. Continuïteit, logistiek, veiligheid, betrokken personeel en een gastvrije en schone omgeving zijn belangrijke onderwerpen voor de retailsector.

Integrated Services voor de retail

Voor uw retail-locaties bieden onze [Integrated Services] een ideale oplossing. Door slimme combinatie van facilitaire diensten bieden wij u een efficiencyvoordeel, en daarnaast profiteert u van een zo laag mogelijke verstoring van uw bedrijfsvoering door noodzakelijke werkzaamheden. Een verbouwing of restyling moet snel en volgens schema verlopen en mag het verkoopproces zo min mogelijk verstoren. Dat vraagt om facilitaire partners die gewend zijn om hun werk dienstbaar en nauwgezet te doen, ook als ondertussen de verkoop gewoon doorgaat. Breijer neemt de complete zorg voor het winkelbezit van de klant uit handen en maakt het onderhoudsproces op een unieke manier inzichtelijk. Een handig hulpmiddel is de retailconfigurator.

Installatie onderhoud winkels

Met het technisch beheer en het onderhoud van gebouwen en installaties hebben wij jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat de continuïteit van uw stroomvoorziening en van uw koelingen en vriezers van groot belang is. Renovaties van uw vastgoed moeten, net als de onderhoudswerkzaamheden, professioneel en in korte tijd uitgevoerd worden. Uw klanten moeten hier immers zo weinig mogelijk last van hebben. Onze mensen zijn het gewend om te werken in winkels rekening te houden met de belangen van klanten. We maken strakke planningen en komen die ook na. Wij zijn bovendien uiterst ervaren in het projectmatig, en contractmatig, onderhouden en beheren van panden, zowel op bouwkundig, elektrotechnisch als werktuigbouwkundig gebied.