Integraal onderhoud

Integraal onderhoud

Integraal onderhoud

Integraal onderhoud is het specialisme van Breijer. Integraal onderhoud past binnen onze filosofie, we trainen onze monteurs erin en bereiken het meeste voor onze klanten wanneer wij het onderhoud integraal kunnen aanpakken.

Alles bij elkaar

In deze samenwerkingsvorm komt alles bij elkaar: elektrotechnisch onderhoud, werktuigbouwkundig onderhoud, loodgietersdiensten, dakonderhoud, schilderen, gevelonderhoud, glas zetten, waterbehandeling, verwarming en ventilatie. Doordat wij integraal denken en onze monteurs hierin opleiden, kunnen wij geld besparen voor onze opdrachtgevers.

Naast het combineren van bovenstaande diverse soorten werk kiezen onze opdrachtgevers ook voor onze totaal aanpak van de diverse soorten van onderhoud. Onze monteurs voeren zowel preventief, correctief als curatief onderhoud uit aan alle installaties conform de diverse richtlijnen en regelgeving, zoals de NEN 2767. Onze mensen zijn specialisten in diverse branches, waaronder bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, kantoren, datacenters, productie-omgevingen en zorginstellingen.

Voordeliger werken

Steeds meer klanten kiezen ervoor om niet meer met verschillende dienstverleners te werken, maar alles in één hand te leggen. Daarmee vervallen een hoop beheerskosten, en bovendien kan Breijer het onderhoud efficiënter en dus voordeliger aanpakken. Een ander groot voordeel van werken met Breijer is dat wij de unieke combinatie bieden van elektrotechnisch, werktuigbouwkundig en bouwkundig onderhoud. Op die manier bieden we onze klanten toegevoegde waarde, en kunnen we efficiënter werken: wanneer we er toch zijn voor de ene klus, kunnen we meteen de andere klus uitvoeren. Zo kunnen we concurrerender werken en heeft u als opdrachtgever niet steeds opnieuw de monteur over de vloer.